Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
JC

Pane Rybáři, zkuste se zamyslet také nad tímto:

ceskatelevize.cz/ct24/blogy/287597-kdo-kasle-na-zavrzene-muze/

0 0
možnosti
Foto

Nedělejte ze střídvé péče takového strašáka. Mám ji 7 let a dítě je spokojené a v pohodě http://www.stridavkavpraxi.cz

1 0
možnosti
PR

P25e47t53r 28R75y65b27á26ř

12. 8. 2014 13:32

Zdravím pane Cihláři, jste pak jeden z těch sťastnějších. Bohužel existují i případy, kdy si "rodič" vážně kontakt s dítětem nepřeje. Osobní zkušenost má takto jedna moje známá, jejíž bývalý manžel svým dvěma dětem již 15 let ani neposlal SMS k svátku (jeho syn se ovšem nosí i jeho křestní jméno). Tento povedený tatínek nejenže dlužil 6 let výživné, ale stihl zplodit další 2 děti. O ty z prvního manželství nejeví sebemenší zájem. Nedovedu si představit, že by mu měla být střídavá péče nařízena ....

Vy ano?

0 0
možnosti
EVM

Opravdu to není tak jednoduché. Manželský pár, který je rozhodnutý se rozvést, těžko vrátíte do stavu přemítání o správnosti rozvodu. Před odsouhlasením střídavé péče musí proběhnout proces, kdy se zjistí, zda je účinná a pro dítě přínosná, svou roli zde hraje i vzdálenost rodičů a věk dítěte. SP nemá být nástrojem k poškozování bývalého partnera nebo soudně posvěceným naschválem. SP je tu proto, aby dítě vědělo, že pořád patří i ke svému tátovi. I když s ním už jeho máma nežije. SP je právě šancí pro ty otce, kteří nechtějí zůstat jen otci víkendovými nebo poloprázdninovými. Hezký den...:-)

2 0
možnosti
MS

dovolil bych si jeste podotknout že SP a vubec uz jen to ze muze byt narizena prispela take k tomu ze spousta partneru ( v mem okolí převážně matek ) jiz nebrani otci ve styku s ditetem tak jak bylo stanovenou soudem a uz se tolik nesnazi otcum branit ve styku s detmi tak jak tomu bylo drive. I v tom vidim velky prinost moznosti naridit stridavou peci.

2 0
možnosti
MS

nez se zacnete vyjadrovat k takto ozehavemu tematu doporucuji zajit na kterykoliv okresni soud a par rozvodových stání si poslechnout na vlastní uši.

2 0
možnosti
  • Počet článků 12
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 495x
Ekonom a politik.

Seznam rubrik