Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Pane Rybáři, zákony je třeba dodržovat a pravidla také. Pokud je někdo nedodržuije, pak mne to o to víc překvapuje o Vás, pokud chcete být zákonodárcem. Porušujete plavidla idnesu politickou agitkou před volbami.

Ve Vašem blogu jste nekonkretně a zcela obecně jednou větou vždy plácl do jedné louže. Pokud kritizujete absenci vysokorychlostní železnice u nás, pak se nejprve prosím s touto problematikou seznamte a zjistěte si, co brání / nebrání další výstavbě a rozvoji. Je sice hezké, že jste obecně ťuknul tu tam a tu onde do věcí, které byste chtěl změnit, ale jaksi chybí jak. Nenavrhl jste řešení, cestu. Navíc, nejsem si jist, zda jste seznámen s pravomocemi Senátu a senátora a zda jste si vůběc vědom toho, co ovlivnit můžete a co nikoli.

3 0
možnosti
Foto

Členstvím v OF se chlubit ? To ukazuje naprostou odtrženost od reality. Takový člověk by měl chodit kanály Rv

0 1
možnosti
Foto

Jděte do háje s tou agitací. Nezájem.

2 0
možnosti

Rv,nejde Vám o peníze?vemte to jako čestnou funkci..

1 0
možnosti

Opět se naskýtá otázka : proč vůbec nějaký senát volit?

1 0
možnosti

J84a96r84a 78R65a89n57k

20. 9. 2014 17:32

Vy jste obdivoval na Zapade vyspelou a fungujici infrastrukturu, ja i kdyz tehdy nedospela, covani lidi k sobe, respekt a usluznost, chovani lidi v uradech, servisu, na silnici.....

Proc si radeji neuzivate duchodu?

2 0
možnosti
Foto

[to _ALL] Hromadný vzkaz: Dobrý večer, blíží se volby a na blogy opět proniká předvolební "zlozvyk": zneužívání blogu iDNES.cz pro předvolební agitaci, propagaci politických subjektů a volební kampaň. Dovolujeme si připomenout starší redakční text http://redakcni.blog.idnes.cz/c/360337/Blogy-a-diskuse-pred-volbami-propagace-nepripustna.html, jehož obsah je stále platný. Prosíme, přečtěte si jej a dodržujte kodex. Děkujeme za pochopení. Hezký víkend přejí vaši administrátoři

8 0
možnosti

Neagituj. OF tě dostatečně diskvalifikuje. Dneska drtivá většina zvoničů s klíči to bere jako životní omyl.

0 3
možnosti
Foto

Jako životní omyl beru pouze heslo: "Nejsem jako oni" a nepotrestání zločinců z KSČ a jejich pomahačů. To, kde jsme, je do značné míry zapříčiněno i tím, že nomenklaturní kádři, případně agenti či příslušníci StB, nebo bývalí veksláci (především ti, co měli správné konexe a byli i za bolševiků hájeni) ovládají mnohé velké podniky, jsou napojeni na lidi rozhodující o státních zakázkách a dělají to, co dělali i za komunistů - vysávají veřejné rozpočty (jen dnes o něco rychleji). Současně s tím pak i fakt, že komunisté, ať už současní, či bývalí členové této strany, stále zasedají ve volených orgánech a dokáží perfektně naučenou tvorbou demagogie indoktrinovat společnost a její část (a tady vědomě říkám, že tu duševně prostší) přitahují opět na svou stranu a vzbuzují tak zdání legitimity jak pro svou činnost, zaměřenou primárně na odstranění pluralitního systému a nastolení diktatury proletariátu (stále se i ve svých stanovách k marxistickým myšlenkám hlásí a občas jim i na veřejnosti ujedou slova o třídním boji), tak pro své šíření lží, popírání vlastních zločinů a demagogií.

To, že zde neproběhl "Norimberský proces", který by tuto ideologii jasně odsoudil, postavil mimo zákon a všem, kdo se s ní zapletli, byť i jen z prosté vyčůranosti, by nezakázal veřejnou činnost, tak jako to udělali Němci s NSDAP a jejími členy, považuji za největší a kardinální chybu celého období posledních 25 let. A to nevolám po hrdelních trestech. Nikoli. Konečně trest smrti byl u nás zrušen z kraje roku 1990. Volám po jasném pojmenování zločinů i jejich pachatelů a spolupachatelů.

3 1
možnosti
  • Počet článků 12
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 495x
Ekonom a politik.

Seznam rubrik