Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

P18a82v54e85l 50K67u90l47a

23. 9. 2014 9:11

Jste vzácný člověk. Prosazujete referendum i přesto, že víte, že by to byl konec politiků. Potom už by ty darmojedlíky nikdo nepotřeboval ;-D

0 0
možnosti

To ne. Referendum se nikdy nestane hlavním způsobem řízení společnosti - vždy bude omezeno na zásadní otázky. Ty méně zásadní totiž nevzbudí dostatečnou pozornost. A i u těch zásadních budou značné politické boje o znění otázky.

0 0
možnosti

P.S.: Pane Rybáři, politik by měl s lidmi komunikovat. Můžete mi vysvětlit, proč neodpovídáte jako kandidát na diskusní příspěvky? Myslíte si, že přesvědčíte voliče nesmysly v blozích a následným mlčením?

0 0
možnosti

Pane Rybáři, již jsem Vám to napsal jednou. Svojí volební osobní agitkou porušujete kodex blogera a Vaše obecné populistické fráze mohou přesvědčit snad jen Vás. Takže, zjistěte si prosím, jak to funguje ve Švýcarsku a proč a nepokoušejte se to naroubovat k nám. U nás je tzv. parlamentní demokracie a vy ji chcete nahrazovat pořádáním referend? Když bylo ve Švýcarsku referendum o zvýšení daní, většina byla pro, protože věděli, že je to třeba. Jak si asi myslíte, že by dopadlo u nás?

Vy kandidujete do Senátu a ani neznáte jeho pravomoce, protože tu slibujete a naznačujete nesplnitelné - tedy věci, které jako případný senátor nemáte jak ovlivnit. Nezlobte se, ale obsah Vašich agitátorských blogů je tak chaotický, zmatečný a populistický, že si opravdu děláte meedvědí službu. V minulém blogu jste dal mimo jiné transparentně nasjevo, že nechápete problematiku železnic a rychlostních drah v ČR a NEVÍTE O TOM VŮBEC NIC, přesto slibujete "nápravu". Dnes argumentujete Švýcarskem a vůbec nevíte, jak a proč to tam funguje.

Myslím, že by bylo dobré, pokud byste si nesnižoval kredit ekonoma - důchodce tím, co vytváříte v rámci osobní politické agitky na blogu a dobrovolně se kandidatury do Senátu vzdal. Nezlobte se na mne, ale po tom, co ve Vašich blozích předvádíte nemáte šanci kohokoli oslovit.

1 0
možnosti

Především ve Švýcarsku je úplně jiná situace. Jednak mzdy tam jsou o úplně něčem jiném a pak také Švýcaři vědí, že zvýšené daně se jim velmi rychle vrátí a nebudou rozkradeny jako u nás....

0 0
možnosti
Foto

Ježíš to je ptákovinaRvRvRvRv

1 0
možnosti
Foto

To je snad jen vrozená drzost.

[to _ALL] Hromadný vzkaz: Dobrý večer, blíží se volby a na blogy opět proniká předvolební "zlozvyk": zneužívání blogu iDNES.cz pro předvolební agitaci, propagaci politických subjektů a volební kampaň. Dovolujeme si připomenout starší redakční text http://redakcni.blog.idnes.cz/c/360337/Blogy-a-diskuse-pred-volbami-propagace-nepripustna.html, jehož obsah je stále platný. Prosíme, přečtěte si jej a dodržujte kodex. Děkujeme za pochopení. Hezký víkend přejí vaši administrátoři

4 0
možnosti

J51a36r61a 66R86a60n79k

22. 9. 2014 18:03

Doporucila bych autorovi se na rok prestehovat do Svycarska a pracovat, coz neni prblem, je v duchodu.......Zksit to nekde u maleho farmare v Appenzellu, tak se nejlepe dozvi, jak to ve Svycarsku chodi.....zatim nema predstavu.

Autore, nechte to tem mladsim;-)

2 0
možnosti
  • Počet článků 12
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 495x
Ekonom a politik.

Seznam rubrik