Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
JC

Úkolem senátu je zastavit úlety sněmovny.

0 0
možnosti
Foto

tady se nemá ptát cenu admina iDnes.cz kolegové, ale svědomí autora, který je udajně členem strany a chce být senátorem...to znamená, že nezná a nebo nechce znát pravidla slušnosti a tváří se jako šedovlasý pantáta, že je košér...v tom sytému, jakoby slušnosti funguje stát...neumětelství, nerespektování zákonů, soudnost, sobecké ambice...jsem také rád za příspěvky kolegů :-P, že jim takové postupy " straníků " vadí..dělat si body, co v budoucnu mohou tito lidé dělat pro ostatní?[>-]EU

1 0
možnosti
JC

Mohou udělat pro ostatní hodně. Například když se objeví nějaký další Drábek, mohou jeho šílené legislativní nápady zablokovat.

Žel, neudělali to a naopak mu tleskali (to ovšem nebyl pan Rybář ještě v senátu).

Je dost důležité, kdo je senátorem.

0 0
možnosti
LW

L10e23o 92W59o54l71f

7. 10. 2014 11:35

Je sice chvályhodné, že chcete být solidární se slabšími, nic vám v tom přece nebrání

Kvůli tomu snad nemusíte sedět v senátu. Nebo, ano? ;-)

0 0
možnosti
VH

Máte nás za blbce? Domníváte se, že nepochopíme, že hodnota Vašich vizí = 0?

  Jinak: Jak nahradíte v rozpočtu výpadek příjmů, snížíte-li zaměstnavatelů odvody za některé skupiny zaměstnanců? (Mimochodem: Jen blbec by si myslel, že se tím zvýší počet zaměstnaných - pouze se nezaměstnanost přesune do jiných skupin.)

           Kolik bude stát "malý startovní byt"? Jak dlouho v něm budou rodiny "startovat"?  Zřejmě 10 let, jak plyne z návrhu doby sníženého nájmu. Hmm - to už v něm mohou zůstat do seniorského věku (opět s dotovaným bydlením).   Vy jste tak nevzdělán, že nevíte, že to už tady bylo? A že baráky nám padaly na hlavu (doslovně)?  Najděte si fotky velkých měst z let 1970 až 1990 - jedno ochranné lešení vedle druhého.

          Já vím: zdroje jsou, jsme pořád málo zadluženi, HDP (dlužní bublinou) zvýšíme.

         Jo, jo - stát by měl poskytnou prostředky....   Vy jste tak hloupý, že se domníváte, že stát má ručičky a hlavičku, kterými si vydělává? Dokonce libovolnou výši prostředků, aby mohl naplnit kecy neschopných, kteří chtějí sedět u koryt poslaneckých, senátorských nebo alespoň radničních platů s náhradami?   Je s podivem, že někteří svoji vyprázdněnost tak rádi inzerují na různých serverech.

0 0
možnosti
Foto

Dopouštíte se porušení pravidel tohoto mediálního prostoru a tím ztrácíte důvěryhodnost v to, že nebudete porušovat i jiná pravidla, popř. zákon.

Rv

2 0
možnosti
RC

Dalsi naivni ******, co si mysli, ze muze v Senatu takove veci vyresit.

Navic nektere z bodu, ktere jste uvedl zavani diskriminaci podle veku, kterazto je zakonem zakazana.

Jine body musi resit obce - napriklad ty byty.

0 0
možnosti
VH

On si nemyslí vůbec nic!! To jste nepoznal? Jen žvaní (kecy, které si kdesi přečetl) a dofá, že čtenář je blbější, než autor a vše mu sežere.

0 0
možnosti
MD

Kodexy? Nic neni nemenne.

A mne to zase nevadi. Proc se nepredstavit a nesdelit svoje predstavy a zamery. I kdyz libive, bez navaznosti z ceho je vsechny zaplatit. Tedy -1 potencialni kandidat.

0 0
možnosti
VH

Máte pravdu. Lépe jeho nulový myšlenkový potenciál nepoznáme.

0 0
možnosti
Foto

admine, tohle tu může být???

viz. Kodex blogera :propagační texty politických stran, politiků nebo jejich příznivců včetně textů vyzývajících ke zvolení konkrétního politického subjektu

2 0
možnosti
JL

Nejsem admin, ale odpovím. NEMŮŽE!

0 0
možnosti
  • Počet článků 12
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 495x
Ekonom a politik.

Seznam rubrik